Internetes munkák
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Reklám


Hirdess itt:


Regisztráció menete:
1. lépés: kattints a fenti bannerre.
2. lépés: az oldalon töltsd ki az adatokat.
Egy kis segítség a kitöltéshez:3. lépés: az oldaltól kapsz egy emailt amiben kattints a megerősítő linkre (lehet hogy a spam levelek között van).
4. lépés: lépj be az oldalra a "Connexion " résznél (felhasználónév, jelszó)
5. lépés: Ha beléptél akkor az oldal kérni fog egy biztonsági kérdést. Írj be egy választ, de jegyezd meg, mert néha kérni fogja!
Ezzel a regisztráció kész van.

Az "Jouer" menüben vannak a játékok.
Kaparós játékok:

A kaparós játékokat nem kötelező egyenként lekaparni, mert a "jouer rapidement" menüben 1 gombnyomásra le tudod őket játszani.

Ha sikerül reffet szerezni akkor mindegyik után 1x lekaparhatod ezt:


Kvíz játékok:

Itt tippelj valamit :)

Ügyességi játékok:

Ezek a játékok szintlépősek. Ami azt jelenti hogy minél nagyobb szintet érsz el annál több pontot kapsz.
Le Serpent: Ennél a játékoknál színes golyókból álló kígyó mozog. Neked úgy kell kilőni a bogyókat hogy legalább 3 egyforma legyen egymás mellett és így eltüntetni a kígyót mielőtt célba érne.
Jeu des Clés: Ennél a játéknál úgy kell mozgatni a kockákat hogy 3 egyforma legyen egymás mellett és így eltüntetni minél többet.
Jeu de Mots: Szókereső játék. Itt a megadott szó betűit kell megkeresni sorban.
MusikoDefi: Itt úgy kell leejteni a kockákat, hogy legalább 3 egyforma színű legyen összekapcsolódva. Így kell eltüntetni mindet.

Ezen kívül a "Clics Rémunérés " résznél találod a PTC részt. Az itt lekattintott reklámokkal plusz pontokat szerezhetsz.

A "Mon Compte " menüben szerkesztheted az adataidat (név, cím, stb...), ott találod a reflinked és a vásárolt kódokat is.


A pontjaid beváltása:
"Les cadeaux" menüben tudod beváltani a pontjaid. Azon belül a "Codes de jeux" menüben vannak a játékkódok és az "Argent" menüben kérhetsz kifizetést.

Fontos! Az oldal saját kódját és a Recreland/Lesloulys kódjait eladni nem lehet! Azt csak úgy adják ki hogy ha fel is használod!


Copyright MyCorp © 2021Az oldalt a uCoz rendszer működteti