Internetes munkák
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Reklám


Hirdess itt:
A kérdőívek értéke 20-250 pont között változik. Ajándék a regisztrációnál 150 pont, mely már 1,5 eurót ér. Kifizetés 200 ponttól (2 euró) amit Paypal vagy Skrill számlán kapsz meg. A meghívottakért 100 pontot adnak ha kitölt egy kérdőívet. Ezen kívül évente kell frissíteni az adataid amiért 50 pontot adnak.

Ennél az oldalánál kb hetente küldenek kérdőívet aminek az értéke 5-150 pont között változik.
622 pont 1000Ft-os és 1555 pont 2500Ft-os Ticket Compliments Top Premium utalványra váltható be amit postán küldenek.
Az utalványról itt olvashatsz: Kattints ide
A meghívottakért 100 pontot adnak ha kitölt egy kérdőívet.
Ha szeretnél regisztrálni akkor a lentebb lévő űrlap segítségével igényelhetsz meghívót. A jelszót emailben küldi, de lehet nem azonnal kapod meg!


Ez az oldal is hasonló a másik kettőhöz. A kérdőíveket 1-2 hetente küldi. Az értékük 15-50 pont között változik. Kifizetés 1000 ponttól ami 50$-os csekken kapod meg. Az oldal angol nyelvű (a meghívó email is) de a kérdőíveket magyarul küldi!A meghívottakért 20 pontot adnak ha kitölt egy kérdőívet.Ha szeretnél regisztrálni akkor a lentebb lévő űrlap segítségével igényelhetsz meghívót. Ha belépsz az oldalra akkor ott találsz pár kérdőívet. Azok nem pénzt érnek hanem azok alapján fogják majd küldeni a további kérdőíveket. Kitöltésük ajánlott, de nem kötelező!


A kérdőíveket 2-4 hetente küldi. Az értékük 20-100 pont között változik. Kifizetés 1000 ponttól (7600 Ft) amit Paypal vagy Skrill számlán kapsz meg. A meghívottakért 10 pontot adnak ha kitölt egy kérdőívet.Ha szeretnél regisztrálni akkor a lentebb lévő űrlap segítségével igényelhetsz meghívót. Ha belépsz az oldalra akkor ott találsz 2 kérdőívet. Összesen 110 pontot érnek. Kitöltésük ajánlott.

E-mail címed *:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Válassz a meghívók közül *:Az Ipsos meghívás jelenleg nem működik!
JTN Panelhez: Vezetéknév, keresztnév, email cím
Ipsoshoz: Keresztnév, email cím
Global Test Markethez: Csak email cím kell.
Ajánlott google vagy yahoo email használata,
mert a citromail/freemail/vipmail címekre nem biztos,
hogy megérkezik a meghívó.
Előfordulhat hogy a SPAM levelek között találod a meghívót!

 


Copyright MyCorp © 2020Az oldalt a uCoz rendszer működteti