Internetes munkák
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Reklám


Hirdess itt:
A játékkódokról:
A játékkódok valójában karakterláncok, betűkből és számokból állnak. (pl: EC435345dc), egyfajta belépőjegyként, vagy valutaként szolgál, és a kibocsátó (azokat eredetileg pénzért eladó) oldalaknál lehet beváltani plusz játékokra vagy pl. VIP tagság vásárlására. A surfbar oldalakon pl. olyan bónuszt vehetünk vele, hogy gyorsabban számol a surfbar, ritkábban kell beírni az ellenőrző kódot, stb. A játékoldalakon a napi x ingyen játéklehetőségen felüli bónuszjáték vehető igénybe velük. Tehát van értéke, mert pénzt lehet vele keresni végső soron. Ilyen kódokat tudunk "venni" majdnem az összes surfbar oldalán az összegyűjtött pontjainkért vagy a már átkonvertált pénzünkért. Mi azonban nem beváltjuk, hanem eladjuk őket. Vannak a játékkódok eladására és vételére szolgáló francia oldalak. Mire használjuk? A surfbarokkal megkeresett kódjainkat ezeken eladva PayPal-re, Alertpayre vagy Moneybookersre kivehetjük a pénzt. Onnan pedig azt csinálunk vele, amit akarunk. Általában az 1 euró körüli értékű, vagy annál drágább kódokat érdemes „venni” a surfbarral megkeresett pontjainkért, ill. eurónkért az adott bár oldalának butikjában, de arra kell figyelni, hogy mindig másik cég kódját kell megvenni, nem a sajátját, mert azt nem kapod meg eladható formátumban, hanem csak jóváírja az accountodban. Tehát pl. a Paradise-barre surfbar butikjában nem veszünk paradise-code-ot, hanem pl. EC-Code-ot (ami az ec-barre kódja).  Az EC-Barre oldalán pedig nem veszünk EC-code-ot, hanem pl. AW-Code-ot, vagy Byncode-ot, és így tovább... A kódeladással valójában hamarabb jutunk a pénzünkhöz, mert nem kell kivárni a minimum kifizetést a surfbarokon, ami a közvetlen elektronikus bankba utalás esetén van. E helyett ha kigyűlik 1,5 euró, veszünk egy kódot, és eladjuk, de olcsóbban, hiszen ezért jöttek létre ezek a piacok. A különbség, amellyel olcsóbban tudjuk eladni már valódi pénzért (euróért), annak az ára, hogy hamarabb jutunk a pénzünkhöz, nem várjuk meg a surfbarok kifizetési minimumát. Ezt vedd figyelembe! 
Mielőtt veszel 1 kódot valahol eladásra, nézd meg -->ITT<--, hogy mit mennyiért lehet épp eladni! A legkelendőbb kódokat sötétebb színnel vannak kiemelve!
Ha nem tudod hogy milyen kódot vegyél eladásra, akkor írj egy emailt és segítek!A legjobb játékkód eladási helyek:


Codes Discount
Információ:

Az egyik legjobb kóddiszkont.
Sokféle játékkód közül választhatunk és itt aránylag hamar el tudjuk adni a kódokat. Minden eladott kód után 3%-ot von le az oldal. Az oldal 1%-ot ad a referallok után ha vesz egy kódot. 2€-tól fizet Paypal vagy Skrill számlára.
További információ

Codeotop
Információ:

Ez is egy nagyon jó kóddiszkont.
Itt is sokféle játékkód közül választhatunk viszont kicsit több idő mire eladunk egy kódot, de jobb áron adhatjuk el mint a másik oldalon. Minden eladott kód után 2%-ot von le az oldal. Az oldal 1%-ot ad a referallok után. 5€-tól fizet Paypal számlára.
További információCopyright MyCorp © 2020Az oldalt a uCoz rendszer működteti